facebook pixel

Η επερχόμενη έκδοση 1.9 είναι κύρια έκδοση εσωτερικής αναδιοργάνωσης. Αξιοποιήσαμε καλύτερα τις δυνατότητες του Android και μηχανισμούς που είναι ήδη διαθέσιμοι σε κάθε smartphone με δύο σημαντικά αποτελέσματα:

  • Το μέγεθος της εγκατεστημένης εφαρμογής έπεσε κάτω από το μισό (από ~25ΜΒ σε ~11ΜΒ).
  • Η εφαρμογή μπορεί να μεταφερθεί στην SD (για όσους είστε στριμωγμένοι από μνήμη).

fuelgr-larisa-satΕπιπλέον:

  • Διορθώθηκε ένα λογικό λάθος (που μάλλον δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν 😉 )
  • Έγιναν βελτιστοποιήσεις στο μηχανισμό τροφοδοσίας δεδομένων στο back-end.
  • Βελτιώθηκε η υποδομή μηνυμάτων ώστε να υποστηριχτούν ενέργειες προώθησης (πάντα σε σχέση με καύσιμα και πρατήρια).
  • Προστέθηκε υποδομή για πρατήρια 24ώρης λειτουργίας (χωρίς όμως ακόμη να έχουμε την πληροφορία).

Ταυτόχρονα, σχεδιάζουμε να κάνουμε update στη web έκδοση, ενώ υπάρχει σε αργή εξέλιξη και μια Universal Windows Platform (UWP) έκδοση που θα αντικαταστήσει την Windows Desktop 8/8.1/10 και την Windows Phone 8/8.1.

Δεδομένου ότι το Παρατηρητήριο Τιμών δεν έχει άλλη πληροφορία να μας δώσει, η επόμενη καλή πηγή είναι οι εταιρίες. Μπορούμε να πάρουμε αρκετά δεδομένα, έχουμε τρόπους, αυτό είναι το εύκολο. Το δύσκολο είναι η συντήρησή τους δεδομένου ότι το τοπίο μεταβάλλεται κυριολεκτικά καθημερινά!!! Στο στάδιο που είμαστε, δεν μπορούμε να μιλάμε παρά μόνο για δομημένη πληροφορία (APIs, database feeds, κτλ). Αυτό φαίνεται να είναι κάτι διαπραγματεύσιμο. Περισσότερα προσεχώς…

fuelgr-camoΜε την ευκαιρία, να ευχηθούμε και καλή θητεία στον Δημήτρη Ντέμο που μετά το πτυχίο τον καλεί η “μαμά πατρίδα”.