facebook pixel

Μεταφέρουμε παρακάτω εν συντομία τον διάλογο που είχαμε στο facebook με χρήστη της εφαρμογής σχετικά με μια ασυμφωνία τιμών. Για λόγους ανωνυμίας θα τον αποκαλούμε απλά “user”. Όπου το κείμενο είναι σε εισαγωγικά μεταφέρουμε ακριβώς ό,τι ειπώθηκε.

  • user: Στην εικόνα από fuelGR που επισυνάπτω βλέπετε το πρατήριο να λέει ότι πουλά πετρέλαιο κίνησης σε τιμή 1.128€ (ενημέρωση 2017-06-28 06:09) ενώ στην απόδειξη που επίσης επισυνάπτω φαίνεται ότι εγώ φούλαρα με τιμή 1.148€. “Ξέρω πως δεν φταίτε εσείς… Αλλά κάπου πρέπει να πω πως κάνουν κομπίνες… Ψευδή στοιχεία σε διαφήμιση… Ελλάς το μεγαλείο σου…”
  • fuelGR: “Οι τιμές είναι σωστές, μάλλον μπερδευτήκατε! Στην εφαρμογή αναγράφεται το ‘απλό’ πετρέλαιο κίνησης στα 1.128€ και όχι το vpower diesel που βάλατε και όντως έχει 1.148€. Αν θέλετε να ανεφοδιάζεστε με premium καύσιμα (vpower, diesel avio κλπ) θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις εφαρμογής και στο ΄Προτίμηση σε Premium Καύσιμα΄ να επιλέξετε το ‘Μόνο Premium Καύσιμα‘” (επισυνάπτεται ο τιμοκατάλογος του πρατηρίου και screenshot από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής).
  • user: “Το γνωρίζω απολύτως…. όμως σήμερα υποτίθεται το Diesel Premium ήταν σε τιμή προσφοράς… Τώρα αν θεωρούν λογικό να αυξήσουν την τιμή του απλού ώστε να εξομοιωθεί με το premium… τότε όλα είναι καθώς πρέπει…”.
  • fuelGR: μετά από έλεγχο του αρχείου μεταβολών που διατηρούμε: “Ίσως αργήσατε λίγο να πάτε στο πρατήριο! Βλέπω ότι στην απόδειξη λέει 20:22. Ο πρατηριούχος ενημέρωσε την τιμή στο υπουργείο ανάπτυξης στις 20:21! Αν πηγαίνατε λίγο νωρίτερα θα γεμίζατε με 1.228. Από τις 6 το πρωί σήμερα μέχρι 11 το πρωί η τιμή του vpower ήταν 1.218€, μετά ήταν 1.228€ και στις 20:21 άλλαξε στην κανονική τιμή εκτός προσφοράς (1.148€). Ήσασταν άτυχος δυστυχώς!”
  • user:
    Ξέχασα να σας συγχαρώ για την εφαρμογή σας… Ομολογουμένως είναι εντυπωσιακή…

 

Αυτό που θέλουμε να πούμε με το παραπάνω είναι ότι στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, είμαστε σε θέση να διαλευκάνουμε το τι έχει συμβεί σε περιπτώσεις ασυμφωνίας τιμών. Δεν ισχυριζόμαστε ότι εμείς είμαστε οι αλάνθαστοι. Όσοι μας παρακολουθούν συστηματικά γνωρίζουν γιατί πρώτοι εμείς έχουμε πει (και είναι αναρτημένο) σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να φταίει η εφαρμογή.  Όσοι δεν γνωρίζετε ρίξτε μια ματιά στην ερώτηση “Γιατί είναι λάθος οι τιμές του Χ πρατηρίου;” στις Συχνές Ερωτήσεις.

Ευχαριστούμε τον χρήστη που επικοινώνησε μαζί μας και μας έδωσε την αφορμή για την παραπάνω καταχώρηση.