facebook pixel

Από τα ξημερώματα της Τρίτης 2/1/2018 το Παρατηρητήριο Τιμών είναι εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να μην μπορεί το fuelGR να συγχρονίσει τις τιμές καυσίμων. Το πρόβλημα είναι 100% στην πλευρά του Παρατηρητηρίου και έχουμε ενημερώσει σχετικά, πλην όμως λόγω αδειών Χριστουγέννων, δεν είναι σίγουρο ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί σύντομα (ήδη διανύουμε τη δεύτερη μέρα με blackout).

Το πρόβλημα είναι σημαντικό καθώς από 1/1 ισχύει νέο καθεστώς ΦΠΑ σε πολλές περιοχές (νησιά, κτλ) και φυσιολογικά πολλά πρατήρια θα ενημέρωσαν τις τιμές τους, πλην όμως όσες μεταβολές έγιναν μετά τα μεσάνυχτα 1 προς 2 Ιανουαρίου δεν έχουν ενσωματωθεί στο fuelGR.

Αν το πρόβλημα συνεχιστεί επιπλέον μέρες, όταν θα επανέλθει το Παρατηρητήριο δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να αντλήσουμε τιμές πολλών ημερών παλιές καθώς δεν δίνει το Παρατηρητήριο τέτοια δυνατότητα. Παρακαλούνται λοιπόν τα πρατήρια, μόλις ενημερώσουμε από την εφαρμογή ότι η  κατάσταση ομαλοποιήθηκε, να κάνουν μια ενημέρωση τιμών ξανά στο Παρατηρητήριο, ώστε σαν φρέσκια που θα είναι να μπορέσουμε να την ενσωματώσουμε.

Μέχρι τότε υπομονή… Κάποιος πρέπει να πατήσει το κουμπί!!!